Alle Nieuws

1989-2019 | We zijn jarig

21 februari 2019

Levs 30 jaar grijs
Levs 30 jaar projecten

2019 is een bijzonder jaar voor ons, want LEVS architecten wordt 30! In 1989 werd aan de Amsteldijk in Amsterdam LEVS 1.0 opgericht. Bijna twintig jaar later, inmiddels uitgegroeid tot LEVS 2.0, verhuisden we naar de Cruquiusweg in Amsterdam-Oost, waar we nog altijd van het prachtige uitzicht op de Entrepothaven genieten. Toen waren we pioniers op deze plek, nu wordt er rondom ons bureau koortsachtig ontwikkeld, waaronder ook vier LEVS projecten.

Ons jubileum zullen we volop gaan vieren. Te beginnen met een terugblik op 30 jaar LEVS, want we zijn trots op al die mooie projecten die we dankzij onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners in binnen- en buitenland hebben mogen realiseren. We kijken in 2019 ook vooruit naar LEVS 3.0, met een krachtige visie op de opgaves en uitdagingen van deze tijd. In het najaar lanceren we onze vernieuwde website. Maar eerst aan de slag met de uitbreiding van onze werkruimte op de Cruquiusweg en dan op een inspirerende architectuur-excursie door Zwitserland.

Na de zomer willen we samen met jullie het glas heffen als dank voor het vertrouwen en alle inspanning in de afgelopen jaren. Geen mijlpaal zonder knetterend feest!

LEVS architecten is jarig en dat vieren wij!

1|2019