Architectuur is teamwork. In ons team werken betekent dan ook werken binnen een hechte gemeenschap. Een gemeenschap waarin we van elkaar kunnen leren en waarmee we samen nieuwe ontdekkingen doen. Daar bouwen we voortdurend aan. Door op bouwplaatsbezoek te gaan, interne presentaties te houden en excursies in binnen- en buitenland te maken. Zo blijven we op de hoogte van waar iedereen aan werkt, waar kruisbestuiving mogelijk is en waar de kennis en kunde in het werkveld heen beweegt, of vandaan komt.

Kijk hier voor onze actuele vacatures.

Ook bieden we binnen LEVS meerdere opleidingen aan, om iedereen waar nodig op tijd mee te nemen in de laatste ontwikkelingen. Of organiseren we workshops over bijvoorbeeld het maken van en bouwen met leemstenen, zoals dat in onze projecten in Afrika gebeurt. Want alleen op die manier kunnen we elkaar helpen om te blijven groeien.

Samen groeien betekent ook dat we elkaar ontspannen kunnen leren kennen. Bijvoorbeeld door na de lunch een potje te tafeltennissen, of door op de prachtige kade onderaan ons pand samen te genieten van het mooie weer, het water, een duik en een drankje. En hoe meer we als bureau veranderen, des te belangrijker het wordt om elkaar te kunnen begrijpen. Ons zeer internationale team vraagt om interesse in de ander, omdat iedereen een eigen geschiedenis en visie meebrengt. Zo kunnen we samen gebouwen blijven maken die midden in de samenleving komen te staan, in Nederland en elders in de wereld.